MYE HAR SKJEDD FRA JUL TIL NÅ

HeiA💕

Long time, no see. Håper alle har det bra❤️. Nå har det gått en god stund siden jeg har vært aktiv her på bloggen, men jeg er tilbake. Om jeg ikke er aktiv her i perioder så er det bare å sjekke ut snap eller insta hvor jeg poster daglig(vlogger). Du finner mine sosiale medier nederst i innlegget. Jeg jobber jo via snapchat, tiktok og instagram så da er det ikke alltid så lett å poste overalt. Blir litt mye.

Det har generelt vært mye i det siste siden nyttår. MYE som har skjedd! Nyttår for meg startet litt(veldig) dårlig, men nå har ting gått seg litt til og er på bedringens vei. Var veldig mye forskjellige ting egentlig som plutselig skjedde, alt kom i en bombe. Slikt skjer, that’s life.

Siden jeg ikke har vært noe særlig aktiv her i det siste, heller ikke poste noe siden jul eller nyttår så tenkte jeg å poste litt bilder fra den siste tiden som har vært. Så da blir det også litt bilder fra jul og nyttår. Har valgt de viktigste dagene, for ellers hadde det blitt MYE bilder.. Tro meg. Tenkt jeg har til sammen over 35000 bilder på mobilen på kort tid🤯…

Ønsker deg en fin kveld❤️

Vel starter med jul. Åh, hvordan jeg savner julen allerede🥹

3 nøtter til askepott er et must på morgenen på julaften. En tradisjon jeg har med min søster og nå også min datter❤️. Hvilken film er din/deres tradisjon?

Noe av det beste i juletiden, er familie julefrokost med julefilmer. Åh🥹❤️

Krumkaker er også en annen tradisjon i min familie, eller fra min mors familie da hun er fra Nord-Norge. Alle i Nord feirer jul med gode krumkaker.

Min datter som ivrig åpnet gavene sine😍

Min første julegave fra datteren min🥹❤️😍

La famiglia ❤️

Datteren min lagde sin første jule strømpe. Måtte stifte den nederst da ikke limet satt helt dessverre..

Se på den skyen der!? Aldri sett noe lignende, så vakkert!

Da har vi altså kommet til nyttår. Dette var da mitt nyttårs antrekk. Topp fra H&M og skjørt fra Gina Tricot. Skoene kjøpte jeg i Monaco ganske mange år tilbake.

Mitt fineste gull og meg❤️❤️

🤤🤤

Verdens beste kake laget av min mor, vannbakkels kake.

Første besøk i den nye leiligheten til søsteren min, var utrolig fint sted😍

Meg og søster ❤️

Søster hadde laget kjempe god middag til oss(meg og vår mor)

Det ble til at jeg og moren min overnattet hjemme hos søsteren min. Var skikkelig koselig. Vi spiste god mat, dessert, gikk tur og så på Frustrerte fruer til langt på natten.

Dagen etter dro vi ned til Karl Johan der vi kikket litt i butikker osv før vi dro hjemover.

Tror jeg aldri i mitt liv skal gå inn på Zara i Norge igjen.. Altså 0 LUFT og ALTFOR mye lys. Blir bokstavelig talt dårlig der inne hver gang. Vært der 2 ganger…

En tur innom Lyko selvfølgelig. Første gang jeg faktisk var innom den store Lyko’en som ligger i Karl Johan. Kun vært på den som ligger inne på Oslo City. De hadde så utrolig mye utvalg i Karl Johan. Fant ting jeg aldri har sett på nettsiden engang.

Falt helt for håndkremen og kropps kremen til Origins😍😍 De her finner jeg ikke på nettsiden til Lyko engang.

Dro innom Paradis Gelateria for første gang, har alltid lyst å dra innom der.

ALTSÅ 😍😍

Kjøpte disse to; Conetto salted caramel & Delizioso cheesecake. Kjempe godt og billig! Ble rundt 60-70 kr for disse to.

Denne helgen dro jeg til søster igjen. Vi spiste middag og senere på kvelden dro vi ut💃💃💃

Mine sosiale medier

Snapchat: HER
Instagram: HER

snapcode-isalicious-isalicious.blogg_.no-isalicious1-isalicio91-snapchat-instagram-addme