Anbefaling av ansiktsvask for sensitiv hud

Hei folkens 🙂

Da har jeg vært litt borte igjen! Er litt frem og tilbake for meg for tiden.. Jeg prøver å finne en ny leilighet skjønner dere.. Er ikke bare bare. Håper jeg finner en leilighet snart så jeg får kommet meg litt til ro.. 

Så over til noe annet. Jeg blogget for litt siden (2 innlegg tilbake) om at jeg hadde fått en skikkelig hud reaksjon ifra en av Garnier sine produkter som jeg hadde fått til sendt i posten og jeg var på leting etter en ny ansikts vask. Nå har jeg endelig funnet en som funker super bra.

Dro på apotek1, hørte litt der så anbefalte de meg SebaMed Olive Face & Body Wash for sensitiv og delikat hud. Nå har jeg vel testet den rundt 2 uker og er super fornøyd! Har ikke fått noen som helst reaksjon og den lukter så godt! Man kan bruke den i fjeset og kropp. Den funker kjempe bra til å fjerne sminke også. Det var 50% på den når jeg kjøpte den forresten og så det er 20% på den nå.

Dette er ihvertfall helt klart min nye favoritt og jeg anbefaler den sterkt til alle med sensitiv hud!

Den koster rundt 149 kr men jeg kjøpte den for 75 kr da den var på salg. 
Du får kjøpt den HER.
 

Kontakt:
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalicio91
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

 

Outfit 20.06.2019

Hei hei 🙂 

Tenkte bare å legge ut outfit bilde i dag egentlig. Men kan jo si litt om dagen min. Vel.. Kan vel starte med å si jeg ikke klarte å sove i natt pga det var for varmt. Ja, selvfølgelig lukket jeg opp vinduet men funket dårlig. Jeg tror jeg sov sånn 2 timer max i natt og var egentlig det samme dagen før. Hate it! 

Nok om det.. Så dro jeg tidlig innom legen for en rutine sjekk, var på ett møte så café med min mor og typen. Det var vel egentlig det. Ikke så mye å fortelle om, haha! Men hadde en super dag ihvertfall med tanke på hvor lite jeg har sovet. Tenker å komme meg i seng ganske snart, kjenner øynene lukker seg selv. Må opp tidlig i morgen også, tenkte meg ned til sentrum en tur. 

Håper alle får en fin natt 🙂 

          Outfit:

 

Kontakt:

  • Snapchat: Isalicio91
  • Instagram: Isalicious1
  • Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious 

 

SYK hud reaksjon!

Hei hei 🙂

Jeg fikk en pakke i posten med gratis produkter for en stund siden, for å være helt ærlig vet jeg ikke helt hvem som sendte pakken. Jeg har klart å miste lappen jeg fikk med i pakken dessverre. Men har ikke så mye skryt å si for å si det sånn så er vel like så greit for dem, haha! Fikk syk hud reaksjon som dere kan se rett under her. Var såvidt jeg turte gå ut(gjorde jo selvfølgelig det uansett), det så mye verre ut i lys og kjente meg såvidt igjen! Fikk allergi flekker i hele fjeset, på leppene og ble hoven. Var utrolig vondt også:( !! Vær veldig forsiktig med hva dere bruker av produkter folkens spesielt dere med sensitiv hud! Hjelper ikke alltid at det står produktene er for sensitiv hud, har jeg lært ett par ganger nå.

Det bildet her er ca 2 uker etter hud reaksjonen, så var mye verre!

Fikk 4 produkter:
– Garnier SkinActive Micellar cleansing gel wash
– Garnier Micellar water 
– Garnier SkinActive botanical day cream
– Deep pore cleansing facial brush and massager

Disse produktene “SKAL” være til sensitiv hud noe jeg har.. Rose kremen som er botanisk er super. Har brukt den fast lenge før jeg fikk den gratis. MEN den ene ansikts rense geleen har jeg prøvd før for kanskje 2 år siden og fikk reaksjon. Så tenkte jeg å prøve den igjen og fikk selvfølgelig reaksjon IGJEN! Prøvde kanskje 3-4 ganger bare for å se men det gikk veldig dårlig! Fikk allergi flekker i hele fjeset så helt forferdelig ut og tok kanskje 2-3 uker før det ble helt bra. Så anbefaler IKKE den for folk som meg med veldig sensitiv hud. 

Garnier sin SkinActive med grønn te som er botanisk (fikk ikke den i pakken men fått den før) derimot funker utrolig bra for meg selv om den skal være til kombinasjons hud og oljete hud. Har ikke fått noen som helst reaksjon og den fjerner sminke utrolig bra. Så den kan jeg anbefale. Bilde under

Klem; Isalicious
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

 

Spa hotell + update

Hei Hei 🙂

Har ikke fått blogget på ett par dager. Har vært ganske borte etter typen kom fra Paris. Utrolig hvor fort dagene har gått! Han hadde bursdag den 8.6 så da overrasket jeg han med spa hotell på Holmenkollen som var veldig vellykket. Var så sykt deilig på det hotellet, tror vi for det meste var på spa avdelingen. Det var ett flott svømmebasseng og jacuzzi der. Trente litt gjorde vi også. Så den frokosten hotellet hadde! Altså wow, fresh frukt og pannekaker. Var buffet så man kunne egentlig ta akkurat det man ville. Jeg glemte SELVFØLGELIG å ta bilder så har bare videoer utenom de bildene jeg la til under. Jeg hater man ikke kan legge til videoer. Utrolig irriterende.

Fikk forresten en pakke i posten i dag som jeg gleder meg til å åpne, kan vise hva jeg fikk i morgen. Ellers så skal jeg nå se en film med foreldrene mine og tror ikke det blir en så sen kveld. Er ganske så trøtt. 

Håper alle har og får en super helg videre 🙂

Outfit
Vest: Nelly
Skjorte: Zara
Skinnbukse: Notion 1.3 (tror ikke merke finnes lenger)

Her er da min kjære  🙂

Så ble det selvfølgelig en pizza favoritt fra Balkan til middag. Får vann i munnen av å bare se på bilde, er det mulig! :’D
 

Kontakt: 
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious1

 

 

Lykkerus + pakke i posten

Hei 🙂

Er det mulig!? Sitter her med så sykt lykkerus akkurat nå. Gleder meg som et lite barn!! For i dag kommer nemlig typen min til Norge som bor i Paris! Har ikke sett han på lenge! Er faktisk helt tragisk som jeg gleder meg, herregud.. Trodde ikke jeg var en sånn person engang, aldri opplevd den følelsen her før. Håper tiden går super fort i dag pga han kommer ikke før sent i natt. Here we go again… Hør på meg!? Guri malla.. Føler fingrene bare skriver av seg selv. 

Men over til noe annet. Jeg fikk en pakke i dag fra Bangerhead.no med min favoritt øyenbrynspenn fra Anastasia og en krem jeg har gledet meg så lenge til å prøve Ole Henriksen sin Banana Bright Eye Crème. Hørt så mye bra om den øye kremen der! Utrolig spent. Skal fortelle hva jeg syntes når jeg har brukt den en stund. Det er forresten 20% rabatt på all hudpleie nå!

Trykk HER for å komme til Bangerhead.

Anastasia øyenbrynspenn 235 kr (LINK)
Ole Henriksen sin Banana Bright Eye Crème 436 kr men er 20% rabatt nå så 348 kr (LINK)
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious 

 

03.06.2019 + outfit

Heii 🙂

Har ikke blogget noe særlig i helgen. Som jeg sa i en av de seneste innlegget så var jeg litt dårlig så har egentlig bare slappet av og kost meg. Eller kost meg og kost meg.. Er ikke så lett når man føler seg dårlig.. Men ihvertfall føler jeg meg mye bedre i dag men fortsatt slapp. Jeg sitter egentlig å prøver å finne ut hva jeg skal gjøre i sommer, har jo akkurat kommet hjem fra Monaco hvor pappa bor som jeg var over 1 mnd så tenker kanskje København eller hytta i Nord-Norge. Eller begge? Jeg får søke litt videre og komme meg til sengs snart. Har du noen planer for sommeren?

(Kontakt info nederst)

Ha en fin kveld videre 🙂

Outfit:

  • Genser fra BikBok
  • Leggings fra Zara
  • Skoene var en gave fra typen, vet ikke hvor han kjøpte de
  • Veske fra Aldo

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious