Spontan tur til Monaco

Hei 

Har vært en litt stressende uke, bestemte meg brått for å ta en tur til Monaco for å besøke mine foreldre, hvor min far har leilighet. Jeg drar allerede fra Paris på lørdag. Har enda ikke begynt å pakke, må hente ett hunde bur og selvfølgelig min hund som min søster (som også bor her i Paris) passer for meg. Har ikke startet å pakke engang i dag og får nok heller ikke startet i dag for er i studio nå og klokka tikker. Så har en del å gjøre klart på kort tid i morgen, kjenner jeg stresser sykt men skal nok få det til. 

Men blir UTROLIG bra å se mamma igjen og få litt tid med henne! Er ganske hardt noen ganger å bo så langt unna, føler meg litt alene noen ganger selvom jeg har gode mennesker rundt meg her. Men er en liten tomhet følelse. Gleder meg til den blir fylt igjen. Jeg har ett veldig nært forhold til moren min, jeg kan fortelle henne alt og vi kan gjøre alt sammen. Takker gud for at vi er så nære. Er veldig avhengi av min kjære mor.

Men nå skal jeg komme meg til sengs så jeg får stått opp tidlig og starte stresset. 

God natt alle sammen. 

Klem; Isalicious 

Katastrofe middag

Heei. 

I går skulle jeg og to venner spise på en indisk restaurant som ligger i Pigalle, noe jeg gledet meg til fordi jeg elsker indisk mat. Jeg har også vært på utrolig mange indiske restauranter siden jeg var liten. Da vi kom til restauranten var det helt tomt for mennesker og en kokk som sto å stirret på oss ut av kjøkken vinduet så å si hele tiden noe som var litt ubehagelig.. 

Senere fikk vi maten.. Jeg tok lam tikka masala btw, noe som aldri pleier å faile. MEN.. Altså først så var fargen helt feil, ikke noe særlig saus og det luktet ikke godt engang. Lamet var helt utrolig seig og det gikk ikke å spise det. Det smakte helt forferdelig og vi satt så å si å klagde hele tiden. Jeg bestilte Naan brød ved siden av som var velykket og ris. Det fulgte ikke med ris så man måtte kjøpe det ved siden av retten. 

Ja, her nederst på bildet kan dere se min FANTASTISKE tikka masala.. 

Som jeg nevnte over jeg har spist på mange indiske men aldri vært så skuffet. Jeg klarte ikke engang å spise retten. Kun risen og naan brødet. Restauranten var heller ikke billig og det endte med vi klagde til sjefen. Sjefen var utrolig hyggelig, vi fikk ikke avslag på prisen men han ga oss gratis brus og dessert. Desserten takket vi for men ga det tilbake, vi var redd å spise noe mer her. Altså jeg tuller ikke engang, jeg har aldri vært så redd som i går for at jeg skulle få mage problemer eller bli syk, haha!! Utrolig at alt gikk bra og takk gud for det.. 

Etter gikk vi å spiste dessert ett annet sted og tok en tur på en bar/klubb som jeg vil anbefale som heter O’Sullivans. Det er flere av denne baren i Paris, men jeg vil si den beste ligger i Pigalle. Når du først kommer inn er det en bar og klokka tolv så åpner de dørene til klubben som er lenger inn i lokale. Utrolig bra musikk og deilig å kunne velge om du vil slappe av i baren litt eller gå å danse i klubben hvor det er mer vill stemning. Anbefaler dette stedet på det sterkeste hvis man drar til Paris. Du finner egentlig alt i Pigalle og det meste er døgnåpent her. 

Legger til ett bilde av Moulin Rouge som også ligger i Pigalle.

Legger til mine sosiale medier:

Instagram: Isalicious1

Snapchat: Isalicio91

Håper alle får en fantastisk helg videre! 

Klem; Isalicious 

La meg presentere meg selv

Heihei,

da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har vært fast blogger på blogg.no i flere år men sluttet ett par år tilbake da jeg var mer interessert i andre ting. Men nå er jeg tilbake og liker følelsen.

Jeg heter Isabelle men går under kallenavnet Isalicious, som dere ser jeg valgte at min blogg skal hete. For meg er det viktigste er å være den du føler for uansett hva og er vel mitt livs største motto, det å ALLTID å være seg selv og si det man føler for. Ikke la deg påvirke av all galskapen i denne verden, selvsagt blir vi alle litt påvirket men det finnes en jo en grense eller hva?

Dette er da meg. 

Men nå videre.. Jeg er født og oppvokst i Norge med en far fra den fantastiske øya La reunion(om dere ikke vet hvor det er, så burde dere søke det opp) og en super fantastisk mor jeg ikke kunne klart meg uten fra øya Seløy. Noe som da gjør meg til 100% ett øy menneske, proud. Jeg har også en lillesøster og verdens søteste snilleste hund.

Dette er min hund Shanti på 4 år som. Er blanding av chihuahua og pomeranian. 
Seløy hvor min mor er ifra, fantastisk eller hva? Tatt bildet selv fra huset vårt. 
Île de la Réunion hvor min far er fra. Tatt bildet fra Google. Var her sist da jeg var 12 år. 

Jeg har nå bodd eller vært litt frem og tilbake fra Paris og Norge i så å si 3 år. Har generelt reist veldig mye i mitt liv. Noe jeg føler veldig heldig med. Min far har også leilighet i Monaco og min mor i Seløy. Det er noe jeg vil blogge om senere. Nå prøver jeg hvertfall å komme meg til “ro” her i Paris og finne en jobb jeg kan trives med. Paris er noe jeg kommer til å blogge en del om, blant annet maten, moten, kulturen og livet her generelt. Har tenkt å studere litt senere i år også noe innen permanent makeup, negler, mote eller makeup som er noe av det jeg interesserer meg for. Ellers er jeg veldig glad i trening, reise, musikk, quotes og å være rundt familien. Jeg kommer til å skrive om alt som faller meg inn, Paris, reiser, interesser og det jeg er opptatt av.

Cathédrale Notre-Dame de Paris. Tatt bildet selv
Arc de triomphe, Champs-Élysées. Tatt selv. 

Da føler jeg at jeg må stoppe meg selv før det blir for mye og tenker jeg har introdusert meg godt nok. Håper noen finner min blogg litt interessant. Ha en flott dag eller kveld videre!

Snapchat: Isalicio91

Instagram: Isalicious1

Klem; Isalicious