Dagens frokost/lunsj

Hei 🙂

Skulle egentlig legge ut det innlegget her istad men så måtte jeg brått ut en tur og hjelpe moren min med litt ting.. Men tenkte ihvertfall jeg skulle dele denne frokost/lunsj ideen med dere. Veldig sunt og går ganske fort å lage om man er i farta! Hvis du har noen spørsmål legger jeg til kontakt info nederst i innlegget som vanlig.

Håper alle får en super dag videre!

Du trenger:

 • Egg
 • Melk (må ikke brukes)
 • Cherry tomater
 • Potet
 • Løk
 • Paprika krydder
 • Salt
 • Kvernet pepper (smaker best)
 • Hvitløkkrydder eller pulver
 • Paprika krydder
 • Avokado
 • Brød eller rundstykker

Først av alt setter jeg inn 1 rundstykke.

Deretter så begynner jeg med omelett røren:
Jeg blander 2 egg (kommer an på hvor mye du vil spise) med bitte litt melk. Jeg liker bruke melk så smaken blir litt mer mild og god. Jeg bruker ikke krydder i røren, men om man vil så gjør man jo det. Jeg pleier å bruke gressløk eller purre løk (men fant ut jeg ikke hadde det hjemme). Sååå etter jeg har rørt godt bruker jeg godt med smør i panna så ikke omeletten skal svi seg, man kan bruke olje også men jeg syntes smaken blir mye bedre med smør. Smak og behag! Jeg bruker ikke mye varme på komfyren i det hele tatt, jeg lar det stå til jeg ser det begynner å bli litt “tørt” så snur jeg omeletten. Så venter jeg igjen og etter det skal den være klar. By the way er ikke alltid lett å snu omeletten men øvelse gjør mester.

Så grønnsakene:
Først så kutter jeg 1 liten potet i “terninger” og steker til det blir gyldent. Jeg rører potetene hele tiden i kanskje 5 min. Jeg steker potet først for det trenger mer tid til å steke igjennom enn tomat.

Etter kutter jeg cherry tomater, putter det sammen med potetene og steker kanskje 3 min. Jeg pleier å bruke løk men hadde ikke det heller.. Imens potetene og tomatene steker så tilsetter jeg litt salt, pepper, paprika krydder og hvitløkpudder også.  Husk å røre ofte så det ikke svir seg! Da blir smaken ødelagt med en gang..

Her er ett bilde av alt krydder jeg bruker

Så etter jeg er ferdig med omeletten og grønnsakene pleier rundstykket å være klart. Da kutter jeg bare en avokado i 2 som jeg spiser ved siden av. Så var maten klar. Sunt og godt! Bon Appétit 🙂
 

Kontakt:
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalicio91
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

 

Hodet eksploderer..

Hei folkens!

FOR EN FRI DAG.. Føler meg skikkelig dårlig i dag, har ligget hele dagen med sykt hodebank, varm og slapp. Føler jeg begynner få feber. Føler meg egentlig heelt jævlig ærlig talt! Føler hver gang jeg tar ett skritt så er det eksplosjon i hodet mitt, blir gaaal! Men må nesten komme meg ut en tur med hunden min snart som min mor har gjort for meg hele dagen.. Tror kanskje det kommer til å hjelpe meg litt luft. Ellers tenker jeg bare å slappe av resten av dagen og ta en tidlig kveld. Legger ihvertfall to motiverende bilder under som jeg håper kan inspirere de som trenger det.

Håper alle dere andre har hatt en fin dag da og har en fin kveld videre 🙂

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious

 

Outfit: Fresh Frenzy

Heei 🙂

Jeg har vært ambassadør for Fresh Frenzy en stund som jeg er veldig fornøyd med. De har utrolig masse kult og fint. Toppen/skjorten som dere ser meg med under har jeg akkurat fått fra dem. Den er sykt chick og classy. Utrolig kult å se hvor stor Fresh Frenzy har blitt og hvor mange som kjøper ifra dem nå på instagram. Jeg legger til linken til siden under hvis du har lyst å ta en titt og hvis du har noen som helst spørsmål så legger jeg til mine kontakt info nederst i innlegget.

Trykk HER for å komme til Fresh Frenzy.

Du kan også få 15% avslag om du bruker koden min: Isalicious

Outfit:
Skjorten: Fresh Frenzy
Bukse: Drdenim
Jakke: Zara 
Sko: Skopunkten tror jeg
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious

 

Outfit 25.05

Hei 🙂

Jeg er ENDA ikke ferdig å rydde rommet mitt. Føler jeg blir gal snart, er på min 5 dag nå. Utrolig hvor mye ting jeg har, blir sjokkert. Men begynner nærme meg ferdig nå så er deilig. Nå skal jeg gå å bake brownie for så å se på film med min mor, blir kjempe koselig. Legger til outfit bilder og ett skikkelig fint bilde av utsikten fra huset mitt idag.

Håper alle har en fantastisk helg og dag! 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Utrolig fin utsikt i kveld <3

Klem; Isalicious

 

Rydding og organisering

Hei Hei 🙂

Da har jeg endelig så å si blitt ferdig med å rydde rommet etter 4 dager!! Nå har jeg bare små ting igjen som ikke er synlig. Jeg har hevet så mye papir, tror ikke jeg har hevet så mye faktisk i mitt liv. Blir nesten sjokkert over meg selv. Jeg er en sånn person som skal spare på alt pga minner osv. Jeg har også kvittet meg med utrolig masse klær, sko og smykker både brukt og aldri brukt som jeg skal gi til Frelsesarmeen. Føles veldig godt. Utrolig stolt av meg selv at jeg endelig har klart kvitte meg med flere lass med ting og klær! Det var på tide! Har jo vært flere år i utlandet så da har jo rommet nesten blitt som ett lager..

Nå kjenner jeg kroppen verker faktisk, spesielt ryggen. Super treningsøkt, haha! Kjenner det blir deilig å ta seg ett langt skum bad nå og ordne meg litt. Det trengs! Føler meg helt støvet ned.

Lagt til bilder under så dere kan se før og etter. Ble ikke sånn veldig bra bilder men klarte ikke få til noen bedre på kort tid rett og slett. Er vel ikke så viktig heller?

Håper dere får en super kveld videre!

Garderobestativet mitt
FØR:

 

ETTER:

 

Kleskapet mitt
FØR:

 

ETTER:

 

Parfymene mine
FØR:

 

ETTER:

 

 

Sminken min
FØR:

 

ETTER:

 

 

Skapet mitt med div ting
FØR:

 

ETTER:

 

FØR:

 

ETTER:

 

Slik ble skapet til slutt og skrivebordet mitt:

 

Smykke skapet mitt
FØR:

 

ETTER:

 

Så har vi kommoden min men glemte ta bilde før. Så har bare etter bilder:

Klem; Isalicious

 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

 

Sephora favoritter

viHei 🙂 

Som jeg sa på mitt siste blogg innlegg i går så skulle jeg legge ut mine faste favoritter jeg alltid kjøper på Sephora. Lagt ut bilde og skrevet litt om hvert produkt under. Legger også til alle linker hvor du kan finne produktene. Håper dette hjelper deg til å kanskje finne ett nytt favoritt produkt 🙂

Har du prøvd noen av disse produktene og hvilken favoritter har du?

Hvis du har noen spørsmål ikke nøl med å ta kontakt 🙂
Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Where is pore? O2 Sparkling purifying soap av Caolion Cosmetics:
Dette her er helt klart min favoritt. Jeg har egentlig kjøpt den i liten reiseversjon hver gang og det pleier egentlig holde mer enn nok. De lille såpen varer kanskje i 6 mnd og jeg bruker den hver morgen. Men denne gangen hadde de bare den store så blir spennende å se hvor lenge den varer. Huden min har blitt mye klarere, jevnere og porene mine har blitt mindre. Såpen er håndlagd og 100% naturlig. Den er spesielt laget for porer. Jeg må også legge til jeg har veldig sensitiv hud og denne funker uten å gi meg noen som helst plager. Jeg kan anbefale denne på det sterkeste!

Den skal:
Rense,
eksfolierer,
fjerne akne,
fuktighetsgivende,
beroligende

Du finner den HER eller HER.
 

Coconut ansiktsmaske av Sephora:
Denne masken roer ned huden veldig og gir meg masse fuktighet. Spesielt på dager hvor huden min er ekstra sensitiv, tørr eller rød funker denne ekstra godt. Kjøper alltid 3 pack versjonen av denne som er billigere. 

Denne masken skal:
Gi næring til huden,
jevne ut huden ( få vekk rødheten i huden),
gi fuktighet.

Du finner den HER.

Ultra HD foundation av Make up for ever:
Denne foundationen har jeg brukt fast i rundt 3 år nå og er superfornøyd. Jeg har så å si testet alle foundationer som finnes og dette har blitt min favoritt. Den koster en del ja men er verdt det for meg. Jeg har prøvd andre ved siden av også i perioder har jeg hatt mindre penger og vil prøve noe billigere. Men altså ikke noe funker etter jeg har begynt å bruke denne. Den sitter utrolig godt og ser ekstremt naturlig ut om du finner riktig farge. Jeg bruker fargen Y245 om noen skulle lure. Anbefaler denne sterkt om du ikke har prøvd den!

Du finner den HER.

Maracuja Olje fra Tarte skincare:
Denne kaldpressede oljen ifra frukten maracuja er helt utrolig. Jeg prøvde den første gang for kanskje 1 mnd siden og jeg har sett så mye forskjell på huden min. Har prøvd en del oljer men vil si jeg ser mest og fortest resultater av denne. Oljen er rik på vitamin C i som gir glød og næringsrike fettsyrer i seg. Jeg ser veldig gode resultater  og skal fortsette bruke den fremover.

Oljen skal:
Gir deg glød,
masse fuktighet
gjør huden mer fast,
funker på arr,
gjør huden jevn og smooth.

Du finner den HER.

100% organic coconut oil fra Vita Coco:
Har brukt denne en liten stund og føler den funker ganske bra. Bruker den kun på arr, øyenbryn, bryn og noen ganger hår. Vet folk sier den funker veldig godt på leppene og tørre flekker også. Men en ting jeg har alltid hørt at man ikke skal bruke denne som vanlig olje i fjeset for den legger seg som en voks og tetter porer. Så man må være litt forsiktig og kanskje lese litt om den så man ikke bruker den feil. Jeg ser ihvertfall forskjell på bryn og øyevipper. De har blitt mer fyldige. Så har den funket ganske bra på arr også. Så jeg kommer til å fortsette kjøpe denne. Boksen er også liten og praktisk så man kan ha den med seg litt i vesken hvis man har behov for det.

Du finner den HER. Jeg så man ikke får kjøpt den til Norge fra Sephora så ga linken til VitaCoco siden. Kjøpte min i frankrike.

Oppvipper fra Sephora:
Brukt denne fast i mange år og syntes ingen andre oppvippere kan slå denne. Så er den jo veldig fresh og jentete også! Er ikke noe spesielt å skrive om den egentlig enn at jeg anbefaler den.

Du finner den HER.

Sminke svamp fra BeautyBlender:
Denne også har jeg brukt fast i flere år. Har testet mange svamper og liker egentlig bare den her. Syntes foundationen blir veldig fin og gjevn med denne. Så har jeg flere av samme svamper som jeg bruker til concealer og pudder også. Super bra svamp.

Du finner den HER.

Pink perfect creme fra Erborian:
Brukt denne rundt 2 år nå og syntes den funker veldig bra som primer både uten og med sminke. Egentlig bruker jeg den her mest om jeg går for en naturlig look og ikke bruker foundation. Huden blir helt plettfri. Den er på en måte primer og krem så den er ikke så tettende på huden som er primer kan funke da. Jeg elsker egentlig alle produktene fra Erborian.

Denne primer kremen skal:
Gi huden en soft glød,
gir huden din fukt,
minimaliserer porer,
gir huden din “blur” effekt.

Du finner den HER.

 

Håper du får en fin kveld videre og god natt.

Klem; Isalicious

 

Innkjøp: Sephora

Hei 🙂

Tenkte å legge ut noen av innkjøpene jeg har gjort på Sephora imens jeg var i Monaco nå nylig. Takke være Sephora, altså de har jo alt. Siden jeg var liten og det var mamma som kjøpte ting på Sephora har jeg vært helt vill etter denne butikken. Det er jeg fortsatt! For de som ikke vet så kan man bestille til Norge, har aldri gjort det selv så vet ikke noe om det egentlig men legger til linken under. Legger ut bilder av både ting jeg aldri har prøvd og ting jeg bruker fast. Så kan jeg fortelle mer om mine faste favoritter i neste innlegg. Kommer også til å skrive om de produktene jeg ikke har brukt før senere når jeg har testet det ut.

Trykk HER for å komme til Sephora så legger jeg til linker på alle produktene under <3

Kontakt:
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalico91
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious

Ha en fin dag videre folkens!

 

Vår opprydding

Heihei

Da har jeg endelig fått tid til å sette meg ned litt. Har ryddet rommet i hele dag og hivd så utrolig mye. Fant ting jeg ikke husket jeg hadde engang i skap og skuffer. Men føler nesten ikke det hjelper, har så sykt mye ting, sminke og klær! Så har jeg ikke det største rommet heller. Blir ganske trangt så følte det var deilig å kvitte seg med en del ting. Har masse klær jeg skal gi til Frelsesarmeen, føles alltid godt å gi noe til de som ikke har noe. Har masse igjen å rydde men nok for i dag. Tenkte egentlig bare hoppe i dusjen, altså føler jeg er dekket av støv! Går rundt å nyser liksom.. Må bare få sagt jeg har bodd i Paris i så å si 3 år så ting har ligget en stund.. Mamma har såklart vasket gulv og sengetøy ofte men det blir støvete uansett seruuuu. Men da håper jeg alle har en super natt og hatt en fin dag.

KONTAKT:
Snapchat: Isalico91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

God natta 🙂

Masse rot og en som absolutt ville være med i bildet mitt.
Klær som skal gå til frelsesarmeen.

Klem; Isalicious

Outfit + ny frisyre

Hei 🙂

Jeg har ganske mye å drive med i dag så tenkte bare legge til ett fort outfit bilde. Det er ikke fra i dag, men ifra jeg var i Monaco forrige uke. Hadde akkurat vært hos frisøren btw så følte meg litt ekstra fin. Går alltid til samme frisør i Monaco, eneste stedet jeg pleier å klippe meg (farger aldri håret for de som lurer på det). De tar aldri feil og vet virkelig hva de gjør. Hva syntes dere om min frisyre? Jeg ble super fornøyd!

Ha en fin dag videre folkens! 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicous1

Topp: Nelly

Bukse: Dr. denim

Veske: Zara

Ankelsmykke: Bijou Brigitte

Sko: Skopunkten (ikke helt sikker)

Ring: Dyrberg/Kern

Klokke: Michael Kors
 

Klem; Isalicious

Enkel oppskrift: Laksewrap

Hei 🙂

Fikk noen spørsmål angående hvordan jeg lagde den laksewrapen i forrige innlegg. Syntes det er kjempe hyggelig når dere sender meg tilbakemeldinger så legger til snap og insta helt nederst i innlegget som vanlig. Bare å sende meg meld om det er noe som helst.

So here it goes..

Alt du trenger (avbildet under):

 • Røkt laks (såklart)
 • Dill
 • Rømme ( jeg bruker alltid lett rømme)
 • Lefser
 • Pepperrot

Forklarer hvordan jeg lager det under hvert bilde

Her er alt jeg har brukt
Dette er mammas spesial dressing som hun har lært meg. Du blander først litt rømme og pepperrot som på bildet ovenfor. Ikke rør for mye, det skal ikke bli for flytende.
Så putter du dill oppi og rører litt mer til det er godt blandet. Men som sagt ikke rør så mye det blir for flytende.
Du smører enkelt og greit ut dressingen først så putter du på litt laks kun øverst slik jeg har gjort. Det holder for meg ihvertfall.
Så ruller man dem pent og ganske stramt
Så kutter jeg de “pent” opp. Prøver ihvertfall haha!

Voila, da har man Isalicious og mammas spesial laksewrap, hehe! Ganske enkel oppskrift men super godt og det går fort å lage. Håper fler får nyte av denne oppskriften.

Elsker søndager, da er det både neste sommer og helt perfekt med Thomas Giertsen på TvNorge. Skal forsette se på det nå så må jeg komme meg i dusjen. Skal prøve ikke legge meg for sent, kjenner jeg er ganske trøtt. Vært på ganske lang tur idag i skogen med hunden min og min mor.

Håper dere får en super kveld videre og god natt 🙂

Klem; Isalicious

Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1