NEW IN & RABATTKODE

Reklame | NELLY

GENSER HER

GENSER – HER//BUKSE – HER

TOPP – HER//SKO – HER//BUKSE – HER

TOPP – HER

SKO –  HER//BUKSE –  HER

SKO – HER

(Rabattkode som gir 10% av ditt kjøp: SKMSS)

Ha en fin kveld 💕

SOS Krise telefon

Altsååå. Se på det her..Mobilen min er jo rett å slett farlig.. Ticking bomb! Verste er at jeg tuller ikke engang, har kuttet meg mange ganger, haha! Jeg bruker nå Huawei Honor 9 som jeg har brukt nesten 3 år og den er gooodt brukt for å si det sånn. Den har gjort sin jobb og trenger en erstatter. Altså når jeg først kjøpte den var jeg in love for den var jo så fin men så ble jeg skuffet pga kameraet, den har nemlig ikke stabilisator noe som drar mobilen utrolig ned. Kvaliteten på bilene er kjempe bra på dagen men uten dagslys så funker det ikke🤷‍♀️.. For meg er kameraet det aller viktigste så da er det på tide men en forandring! For å ikke snakke om har en stripe over hele kameraet mitt også.. Men utenom det går mobilen like raskt som når jeg kjøpte den og den var jo som sagt utrolig fin 😍.. Har også Samsung galaxy 6+ som jeg har hatt mange år og jeg er veldig fornøyd med men den har blitt litt treg igjennom årene.

Jeg har vært på utkikk etter en ny mobil leeenge. Har vært veldig interessert i å kjøpe samsung galaxy s10 men nå har jo samsung galaxy s20 kommet ut så da ble valget vanskelig.. Så har jo Huawei p30 pro blitt kåret til den beste og samme med iphone 11 pro.. Så sliter litt. Kamera for meg er som sagt det viktigste! Har noen erfaring med noen av disse mobilene som er nevnt og kvaliteten på bildene? Please kom med forslag! Er krise klarer virkelig ikke bestemme meg og vil ikke kaste bort pengene på en dårlig mobil.

– Hvilken mobil har du? Er du fornøyd?
– Har du forslag til en bra mobil med super bra kamera??

Ha en fin dag videre 💕

Chill outfit 29.03

-Lounge Set Khaki
Svart basic jakke

– Lounge set khaki


(Vil bare informere om at bildene er fra før coronavirus tiden men ett utrolig digg, chill outfit nå i disse rolige dager)

Ha en fin søndag 💕

Skjønnhet foran helse

Ok jeg kjenner jeg er såååå sykt lei av det coronavirus-shit greiene her! Jeg har lyst til å gå ut å gjøre ting igjen og leve som normalt.. Jeg har lyst å gå på butikken som normalt uten å være redd, gå ut å spise, dra å kikke litt i butikkene, gå på cafe, kino osv.. Jeg er DRITT lei..

Egentlig det som gjør meg mest sur er hvor lite seriøst folk tar dette! Jeg gjør alt jeg kan for å ikke bli smittet eller smitte andre rundt meg. Går ikke i butikken med mindre det er noe super viktig og går alltid rett før det stenger når det ikke er så mange andre der. Altså enda ser jeg ingen andre som bruker hansker engang i butikkene.. Virker som folk tenker mer på utseende enn å bli syk? At de ikke tørr å ta på hansker eller maske? Skjønnhet foran helse?? Folk tar på alt og legger tilbake i butikkene og noen folk kommer nære meg – blir så pissed. Folk drar fortsatt på fester.. Er ikke måte på..

Syntes folk er så sykt hensynsløse og egoistiske.. Det er faktisk mange folk som tar dette veldig seriøst og gjør alt for å ikke bli smittet. Er så kjipt for oss seriøse når så mange ikke bryr seg. Selv om du kanskje ikke bryr deg eller blir syk så er det mange som har folk hjemme – eller som er i risikogruppen selv. Det er mange som er glad i foreldrene og besteforeldrene sine som kan dø. Mennesker kan DØ, kan folk seriøst ta det mer seriøst? For meg er alle like dyrebare – unge eller eldre.. Noen ligger på sykehuset nå å faktisk kjemper for livet sitt!! 

Jeg syntes også hele den her corona greia er super rart. Har sett en del på de franske nyhetene og der mener de at noen har satt ut viruset med vilje. Noen sier det er fordi det er for mange mennesker i verden. Altså kvitte seg med med mennesker på den måten? Eldre og svake? Fy faen, altså om det er sant.. For å si det sånn så  hadde jeg ikke blitt sjokkert, ingen ting sjokkerer meg lenger. Folk er så slemme og ondskapsfulle noen ganger!

Det der med hamstring er også så unødvendig! Altså chill folkens! Det er nok mat til alle (skulle ihvertfall vært det) selvom jeg forstår folk tenker og stresser mye med hva som kommer til å skje. Men utrolig irriterende hver gang jeg skal handle har de verken det ene eller andre. Nå er det tilmed utsolgt for gjær i alle butikkene i nærområdet og de får det ikke inn igjen før om ca 6 uker pga de må produsere mer🤦‍♀️. Tenk på alle de eldre som da ikke får handlet eller de som ikke har like stor mulighet til å dra i butikken når som helst.

Kan ikke alle bare seriøst bare gjøre som de skal??? Ikke gå på fester, hold deg hjemme, skal du i butikken bruk hansker, ikke ta på ting du ikke skal ha, hold deg unna andre, vask hender før og etter butikken. Er ikke så vanskelig?? Så kan vi alle snart leve som normalt igjen.. Respekter og ta hensyn til alle rundt deg.

 

– Hva er dine meninger og tanker rundt alt dette?
– Tar du hensyn?

 

Ha en fin helg og kveld 💕

Oppskrift: Min favoritt rett

I går så lagde jeg en av mine favoritt retter 😍😍 som er enkel å lage og tar kanskje 20-30 min. Tenkte å dele den med dere med tanke på så mange som bare sitter inne akkurat nå i disse tider og tenker alle har vel lagd det meste nå så greit å komme med ett nytt middags forslag? Blir jo litt sånn man sitter jo nesten bare inne så er ikke så mye annet å gjøre, føler jeg spiser så å si hele tiden. Helt vanvittig, haha! 🤦‍♀️😂 Regner med det er flere der ute som spiser mer enn vanlig nå? Ok let’s go, lets eat some more!

Det du trenger er:
– Kylling (helst filet)
– Ris
– Paprika
– Løk
– Hvitløk
– Soyasaus
– Mat fløte eller kremfløte 
– Creme fraiche
– Allroundkrydder
– Pepper
– Persille
– Tandoori masala (krydder)
– Salt

 

Jeg starter med å lage risen først så den kan koke imens jeg lager alt det andre. Jeg starter alltid med å vaske eller sile risen til vannet er klart (viktig!) så tar jeg litt olje i en kjele med krydderet jeg skal bruke som er avbildet ovenfor (Persille, salt og tandoori masala). Ta bare litt av hvert krydder eller bruk krydderet du foretrekker. Tilsetter også litt paprika. Jeg blander da oljen som er krydderet og risen sammen. Så tilsetter jeg vann, lar det koke opp først så setter jeg ned til laveste innstilling og lar det stå sånn ca rundt 12 min.

Når risen står å koker så begynner jeg med å kutte opp paprika og løk. Jeg rasper 1 hvitløkfedd og tilsetter litt pepper deretter steker jeg det i olje. Det skal vel stekes rundt kanskje 5 min på høyeste innstilling. Når det er ferdig legger jeg det i en skål så lenge så jeg kan bruke samme panne i neste steg.

Nå kutter jeg opp kyllingen i terninger (prøver ihvertfall😅) og steker det i samme panne som jeg hadde grønnsakene i som jeg nevnte ovenfor. Jeg tilsetter litt allroundkrydder og pepper. Så steker jeg det slik det blir godt stekt! Alle vet vel at rå kylling er ett STORT NO NO!

Da er både grønnsakene, kyllingen ferdig og  jeg begynner med sausen.. Dette er faktisk min spesial saus som jeg har fått etter moren min. Den er så SYKT god!! Jeg bruker fortsatt samme panne for smaken og begynner først med litt eller in my case en del kremfløte. Ja, jeg bruker kremfløte.. For meg har kremfløte en bedre smak i sauser enn mat fløte.. Jeg bruker ikke mål heller til denne retten så det er sagt. Så etter kremfløten så tilsetter jeg 2 spiseskje med creme fraiche og litt soyasaus. Deretter skal det koke opp i kanskje 5 min imens du rører. Til slutt skal fargen på sausen se ca slik ut som siste bilde ovenfor.

Til slutt så tilsetter jeg grønnsakene, kyllingen og sopp. Jeg lar det småkoke i 3 min til for å få mer smak i sausen. Da er sausen feeerdig👌.

Jeg pleier å koke opp litt erter og haricots vert med hvitløk for å være litt ekstra “sunn” haha.. Syntes det er kjempe godt. Så tilsetter jeg litt smør når det er ferdig kokt og silt.

Voilaa.. Da er maten klar og jeg håper dere har klart å henge med! Jeg er ikke såå flink på å forklare ting😅😅 men jeg prøver. Retten er ihvertfall super god om dere får det til og dere kommer ikke til å angre 😍😍! Bon Appétit! 

 

– Hva er din favoritt rett? Spiser du også litt ekstra i disse tider? 

Ha en fin kveld 💕

Pakke fra Blivakker + RABATTKODE

Reklame | Blivakker

Nyx Born to glow foundation, 119 kr//Nyx Setting powder, 135 kr//Nyx Born to glow Liquid Illuminator, 69 kr//Nyx High glass face primer, 151 kr


Da har jeg endelig pakket opp pakken min ifra Blivakker.no og fått sett på produktene. I loove it 😍😍. Jeg elsker seriøst Nyx sine produkter og prisen er ett sort pluss! Altså jeg har hatt lyst til å prøve den foundation her siden den kom ut og alle born to glow produktene egentlig. Så dette var jo en god start, håper bare foundation fargen passer meg 🤞. Gleder meg til å teste alle produktene og glow up,haha! Setting pudderet forresten er jeg også spent på, bruker fast nyx sin HD finishing powder i fargen banana (HER) som jeg er utrolig fornøyd med og brukt fast i ca 2 år. Men greit å prøve noe nytt eller hur? 

Det er forresten salg på Blivakker akkurat nå, de ferier 1 200 000 kunder og har 20% på nesten HELE butikken!
Ved bruk av min kode; BVISA17 får du ekstra 10% av ditt kjøp tilmed salgsvarer 😍🥰

Ha en fin kveld videre og god natt folkens 💕

 

Blopp.no

Han tok på antibac men kom helt opp i ansiktet mitt?!

Heei. Da har jeg endelig klart å sette meg ned å blogge. Jeg skulle liksom ta meg en times lur fordi jeg sto opp så tidlig meeen klarte å sove i søren meg å hele 3,5 timer! Er det mulig?! Ble så irritert når jeg sto opp, jeg som hadde så mye å gjøre. Men sånn er det…

Jeg tenkte jo egentlig å poste ett min helg innlegg på mandag men så skjedde det med bytting fra miniblogg til blogg.no så da skjedde jo ikke det. Men tenkte å gjøre det anyways selvom det snart er helg igjen, haha! Men tatt bilder og alt så like greit. Så da blir det heller ett min helg og uke så langt innlegg.

På fredag da jeg spiste frokost sjekket jeg miniblogg som jeg alltid gjør så sjekket jeg topplisten som jeg også pleier der jeg lå på FØRSTE PLASS! Ble såå utrolig glad og ikke nok med det ett par timer etter fikk jeg beskjed av blogg.no at de ville ha meg her igjen! Made my day, virkelig altså! Så da ble det farvel med miniblogg noe som også var litt trist pga jeg har blogget fast der i over ett år. Men er jo super glad for å være her da! 😄

Min fredags frokost var noe av det beste jeg vet; havregrøt med melk og peanøttsmør! Anbefaler spesielt den her fra Reese’s!! Faller nesten i bakken hver gang jeg spiser den, er så sinnssykt god!😋😍

Så etter frokost så var det ut på tur som hver dag! Se så utrolig vakkert det var ute 😍

Så fredags middag; Taco ❤️. Noe av det beste,seriøst!

Så litt senere så jeg en film med min mor og søster som var kjempe bra. Den heter: The first wives club. Den handlet om 3 damer som var i skilsmisse/skilt seg pga mennene hadde funnet yngre damer og de lagde da en club for å ta hevn på de! Go girls! Vil ikke si noe mer for HATER selv når folk avslører filmer men anbefaler å se den. Gammel film som jeg også liker veldig godt. Føler alle filmer nå til dags er samme greier 🤷‍♀️.

På lørdag var jeg ute å sendte noen pakker med klær jeg solgte. Var så sykt stressa med alt altså det å være ute blant mennesker, var så mye folk og er så redd å få coronavirus. Jeg hadde så klart på meg hansker og skjerf foran munn men fortsatt.. Det kom inn en mann som smurte seg inn med antibac imens han kom helt nær meg altså snakker om nesten oppi ansiktet mitt??😷🤬 Jeg ble så irr, jeg så strengt på han, dro i skjerfet så skjønte han greia og han rygget bakover. Men hallo hjelper ikke å smøre deg inn hvis du går nære folk da. Tenk om jeg hadde corona? Kjenner jeg blir SÅ SYKT oppgitt, noen mennesker! 🙄

Så hentet jeg også ett par pakker når jeg først måtte i posten fra Nelly og Blivakker. Skal vise alt i morgen😍! Det var egentlig min lørdag. Senere på kvelden hadde mamma, søster og jeg en skikkelig jente kveld med musikk og dans. Vi må jo finne på litt sprell nå som vi ikke kan gjøre noe ute.

 


På søndag var det ut på tur igjen med mor, søster og hunden min! Super koselig og greit å komme seg ut i disse dager. Er egentlig alltid flink med å gå tur men nå for tiden føler jeg liksom det er alt jeg gjør ute. Er jo ikke noe åpent eller noe som skjer. Men alltids bra med frisk luft og for å ikke snakke om hvor vakkert det er ute nå.

Jeg drikker sykt mye te for tiden for hørte det skal “hjelpe” slik du ikke får corona så lett. Jeg gjør jo alt for å ikke få det såå 😂. Anbefaler Yogi te detox med sitron, utrolig god og digger alle de sitatene man får. Ikke alltid like bra men noen er veldig gode som denne👌.

På mandag la jeg ut ett nytt bilde på insta av meg og min søster som du kan finne HER.

Så var det middag det her var så godt! Har endelig kjøpt frityrkoker så lagde hjemmelagd nuggets og pommes frites 😍😍. Så var den dagen over. Altså skjer egentlig ikke så mye om dagen så er ikke så spennende. Føler egentlig det går bare i spise, do, spise, gå tur, do, spise, tur, spise, do og sove haha!🤣😂

Så i går altså tirsdag var jeg bare å hentet en pakke igjen(tok ikke bilde) og la ut flere ting til salgs på facebooken min. Hvis noen er interessert i fine og ubrukte klær har jeg masse til salgs. Skal legge ut masse mer også. Så bare å følge med. Legger til linken til salgs siden min HER.

Det var da min uke så lang.. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst. Men nå må jeg få lagd middag og senere kanskje se litt på Better call Saul (favoritt serien min nå) og etter legge meg. Har så sinnssykt vondt i hodet så blir godt å legge seg kjenner jeg. Frister ikke å lage middag i det hele tatt nå men må jo mat i magen eller hur.

-Hvordan har din uke vært og hva gjør du/føler du om dagen i disse coronavirus dager?

Ha en fin kveld videre og god natt 💕

I’m back!

Heei. Da er jeg endelig tilbake på blogg.no!! Så glad! Jeg blogget jo fast her for mange år siden så sluttet jeg en lang periode for jeg hadde andre viktige ting å fokusere på. Deretter startet jeg å blogge fast på miniblogg.no noe jeg likte men samtidig ikke pga ingen kommentarfelt. Altså kommentarfelt for meg er utrolig viktig! Det å kunne kommunisere med andre bloggere og lesere.

Jeg er ikke helt ferdig med designet på bloggen og flere ting som skal fikses men tar litt tid. Er en stund siden jeg var på blogg.no og mye har forandret seg, så må lære alt. Var ikke så komplisert på miniblogg for å si det sånn, det var det mer rett frem.

Så over til litt info om meg, tenkte å presentere meg på nytt med noen basic get to know me spørsmål. Here we go:

  • Hvor jeg er født: Oslo.
  • Bursdagen min: 9 August.
  • Favoritt farge: Beige.
  • Favoritt rett: Jeg elsker mat. Men vil si favoritten er vel biff med peppesaus, sopp, grønnsaker og bakt potet <3
  • Søsken: Ja, en lillesøster.
  • Dyr: Jeg har en utrolig søt liten pomchi altså blanding av chihuahua og pomeranian.
  • Interesser: Mote, skjønnhet, sminke, musikk, familie og mat.
  • Hva jeg missliker: Høylytte, oppmerksomhet syke, egoistiske mennesker!
  • Favoritt sted: Må si tre – Dubai, Monaco og Paris.
  • Favoritt serie: Breaking bad og Better call Saul.

Har dere noen flere spørsmål så er det bare å spørre i vei 🙂
Ha en fin dag videre! <3

Min lille hund Shanti <3

 

 

Meg og søster <3

BLIR FLYTTET OVER TIL; BLOGG.NO

Heei Folkens! Jeg fikk en melding på fredag av blogg.no og fikk muligheten til å flytte bloggen min over til de. Jeg ble UTROLIG GLAD for savner virkelig blogg.no og for å ikke snakke om kommentarfeltet! Endelig skal jeg få kommunisere med bloggere og lesere igjen! So happy! Så da forsvinner jeg herfra, litt trist også men veldig spennende.

Så fra i morgen av så finnes jeg ikke her mer men du kan finne meg på blogg.no. De fortalte meg det kan ta ett par timer å overføre meg så jeg vet ikke helt nøyaktig når jeg blir byttet over men det blir i morgen en gang.

Nye bloggadressen min er: Isalicious.blogg.no 

Ha en fin kveld videre folkens så håper jeg noen av dere følger meg videre <3

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

Follow my blog with Bloglovin

Unge med god helse kan også dø av coronavirus. SE VIDEO!

Okk! For alle de som har sagt så lenge du har bra helse og er ung så kan du ikke bli alvorlig syk eller dø. Den nyheten her ble postet på snapchat.. Hun over trener alltid og er ung. Hun hadde dødd hvis ikke det var for at hun fikk øyeblikkelig hjelp og respirator. Er ikke første tilfelle jeg har hørt om i det siste heller.. Så folk må slutte å gå rundt å tro “det kan ikke skje meg fordi jeg er ung og har bra helse”. Om du så tenker slik så vil jeg kalle deg egoistisk, uansett om det ikke skjer deg noe eller du blir alvorlig syk så kan du bære smitten og gi det til mange andre som kanskje ikke er like heldige.. TENK DEG OM! Ikke sett andre mennesker i risiko.

I går når jeg var ferdig i matbutikken sto jeg utenfor butikken litt før jeg skulle gå hjem og da så jeg en guttegjeng komme ut. De var vel rundt 18 år( for å være ærlig så de ikke så gamle ut) og alle hadde en 6-pack med corona i hånda imens de snakket om festen de skulle på.. Hallo? Vet de ikke hva som skjer i verden? Har de ikke foreldre som passer på?? Er en fest virkelig så viktig? Helt latterlig hvor avhengig folk er av å feste. Bare ikke fest på en liten stund så kanskje Coronaviruset går vekk så alle kan gå ut og leve normalt igjen.. Mange tar det faktisk seriøst og sitter hjemme imens noen går på fest å ødelegger for alle andre. Blir så irritert og oppgitt.

Se videoen under!

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious