Innkjøp; Loco & Nille

Hei 🙂

I en av mine forrige innlegg skrev jeg om at Loco var konkurs og konkurs betyr jo tømming av butikken. De har nå 30-40% på alt i butikken. Da måtte jeg jo selvfølgelig ta meg en tur! Men kjipt nok var de fleste favorittene mine var utsolgt. Var egentlig bare dusj såpen de hadde igjen av mine favoritter. Altså den dusj såpen lukter såååå SYKT godt, helt seriøst finnes ingen bedre så håper jeg finner den ett annet sted. Men fant en del andre ting da som jeg har hatt lyst å teste en god stund som dere kan se under. Jeg vet ikke hvor lenge tømmingen varer forresten men jeg anbefaler dere å ta en titt. Så mye produkter til så billig pris.

By the way er 2 for 1 på alle stearinlys på Nille nå så tok med mine favoritt stearinlys. De lukter så godt og koster bare 59,50 kr for 2 lys. Har tatt bilde av dem under også.

Ha en fin kveld videre!

Produktene jeg kjøpte:

 • Revolution glow fix spray – Før; 99 kr og nå; 66,50 kr
 • Moisturizing rubber face mask – Før; 42 kr og nå; 29,40 kr
 • Charcoal nose pore strips – Før; 15 kr og nå; 10,50 kr
 • Bomb body scrub – Før; 69 kr og nå; 48,30  kr
 • Murumuru  butter bronzer Før; 148 og nå; kr 103,60 kr
 • Solinotes grenade Før; 78 kr og nå; 54,60 kr
 • Argan oil shower cream Før; 20 kr og nå 14 kr

2 for 1 tilbud på Nille (59,50 kr for 2 lys). Elsker det stearinlyset her som heter Peony Glow. Lukter så utrolig godt og de varer lenge!

Sosiale medier:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious

 

Rabattkode Popsockets

Hei 🙂

Idag vil jeg dele en rabattkode jeg har i samarbeid med Popsockets.no

Jeg syntes egentlig det var super teit med popsockets før, skjønte ikke hvorfor folk brukte dem engang. Jeg hadde egentlig aldri kjøpt det selv eller testet det hvis det ikke var for at popsockets.no sendte meg en gratis pakke. Jeg fikk selv velge hvilken popsocket jeg ville ha. Jeg valgte en med marble design som jeg syntes var veldig fin og passet mobilen min som dere kan se på bildene under.

Etter jeg har brukt popsocket nå så klarer jeg meg ikke uten. Forstår nesten ikke hvordan jeg var uten. Er så sykt mye lettere å holde mobil uten å miste den (hatt ett par uhell hvor jeg har eksempel mistet den i hodet haha), ta selfie lettere og man kan tilmed plassere den på div steder slik at man kan se på film osv uten å holde mobilen. Så jeg er kjempe fornøyd og kommer til å bruke popsockets videre.

!Du kan bruke min kode: PopIsalicious1 for å få 30% rabatt på hvilken som helst popsocket på popsockets.no !
 

Håper du får en fin dag videre 🙂

Sosiale Medier
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

Wants: Madlady

Hei 🙂

Tenkte å legge ut noen wants fra Madlady.se. De har så syyykt mye fint! Alt fra klær,smykker og tilbehør! Det er mange som ikke vet om denne siden pga den egentlig er svensk. Madlady bør sjekkes ut og de har fri frakt til Norge! 

Klikk HER for å komme til siden.

Ha en fin kveld videre! 

Belte 149 kr

Topp 269 kr

Svart Cargo bukse 499 kr

Brun jeans jakke 999 kr

Jeans jakke red denim 999 kr

Smykke 149 kr

Camouflage bukse 499 kr

Vinyl bukse 499 kr

Bukse 499 kr

Jeans skjørt 239,40 kr

Skjørt 399 kr

Jakke 200 kr og leggings 150 kr

Genser med splitt 299 kr

Teddy hoodie 499 kr

Oversized hoodie 499 kr

Iron maiden t-shirt 329 kr

Tie dye t-shirt 329 kr

Sosiale medier
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious

 

Loco konkurs!

Hei 🙂

Jeg er såååå sykt irritert og skuffet over at butikken Loco skal legges ned pga de er konkurs! Kunne de ikke funnet noen nye eiere?? Nesten så jeg får lyst ta lån og kjøpe det opp selv.. Altså de prisene og de hadde ting jeg ikke får fått tak i andre steder nå. 

Jeg var fast kjøper der. Kjøpte alt fra masker, oljer, favoritt dusjsåpen min, sminke og så mye der. Utrolig irriterende. Men altså er man konkurs så er man konkurs. Men skulle bare ønske noen andre kunne kjøpt det opp slik det skjedde med Vita.

Men heldigvis er fortsatt Normal der ute som også er billig og bra men de har ikke samme favoritt produktene jeg pleide kjøpe fra Loco. Jaja det var bra så lenge det varte.

Er det flere Loco handlere der ute som er skuffet?

Håper alle får en super helg!
(sosiale medier nederst i innlegget)

Sosiale medier: 
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious

 

 

Glossy Box – Day vs Night

Hei 🙂

Da er det leeenge siden jeg har blogget! Det har skjedd så sykt mye i det siste og en veldig STOR ting som jeg skal skrive om litt senere. Jeg er ikke helt klar for å skrive om det enda.. Men jeg er tilbake ihvertfall.

Jeg tenkte å prøve å abonnere på Glossy box igjen som jeg har gjort noen år tilbake men var ikke så veldig fornøyd. Jeg fikk pakken min i går med tema Day vs Night og jeg må si jeg ikke ble noe mer fornøyd denne gangen heller, og meldte meg av med en gang. Selve boksen og innpakningen er kjempe fin men er for lite produkter. Abonnementet koster 179 kr i mnd syntes ikke prisen er helt verdt det heller. Av de beauty boxene jeg har testet så vil jeg si LookFantastic sin er best!

I pakken fikk jeg en parfyme tester, full size mascara, eyeliner pen, en blå neglelakk og en toner. For det første skrev jeg på siden til Glossy box hvilken farge toner jeg liker som er nude, rosa toner så får jeg en blå neglelakk. Men mascaraen fra MannaKadar er jeg veldig spent på, hørt mye bra om den. 

La til noen bilder under for å vise pakken og tingene jeg fikk. Forstår virkelig ikke hvorfor bilde kvaliteten er så utrolig dårlig på bildene mine.. På tide med ny mobil kanskje?

Har du prøvd Glossy box?

Håper alle får en fin kveld videre 🙂

Produktene:

 • Bloom mascara fra Manna Kadar
 • The 24H pen eyeliner fra 3ina
 • Hydrating toner fra Context
 • Quatre en rouge fra Boucheron
 • 7Day-lakk fra Depend

Kontakt: 
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; ISALICIOUS