Alle kan bake med disse pakkene

Hei hei 🙂

Alle har vel de dagene de er late meeen vil ha noe godt? I det siste har jeg hatt det kanskje litt mer enn vanlig, haha. Kanskje pga det varmet været som har vært? Men da er det sykt bra det finnes ferdigpakker for baking. Jeg pleier alltid kjøpe pakkene på Kiwi men regner med man finner TORO overalt.. Jeg har testet alle pakkene under på late dager eller når jeg trenger noe raskt og syntes alle smaker veldig bra. Krydderkaken liker jeg spesielt godt, har lagd den mange ganger og tilmed venner av meg liker den godt. Pakken med scones også er veldig god! Lagde faktisk den pakken med scones senest i dag og smaker nydelig når de er varme med jordbærsyltetøy. 

Har du testet noen av disse? Hvilken ferdigpakke er din favoritt? ( jeg håper det virkelig kommer ett kommentarfelt snart så man kan kommunisere litt med andre bloggere og lesere!)

Ha en fin dag videre 🙂

Kontakt:
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalicio91
Facebook: Isalicious1

 

Klem; Isalicious 🙂

 

 

Outfit: The little white dress

Outfit:
Kjole: Pull & Bear (Frankrike)
Sko: Skopunkten. De har sykt mye billig og fint!
Lommebok/clutch: Louis Vuitton
Klokke: Dolce Gabbana
Armbånd og hals smykke: Dyrberg/Kern
Ankel smykke: Bijou Brigitte (Kjøpt i Menton, Frankrike)

Kontakt: 
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalicio91
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

Lookbook: Nelly

Hei hei!

Ok.. Jeg bare digger den nye lookbooken til Nelly med sommer og høst vibes. Altså alt ser så sykt fresht ut. Jeg vil ha ALT. Har bestemt meg for noe jeg har tenkt å kjøpe.. Men kjenner jeg må bite meg hardt i tunga for å ikke gå crazy her.. Tror faktisk Nelly er den siden som aldri skuffer meg. Vært trofast kunde i mange år. Digger både looken, kvaliteten og selvfølgelig har de alltid ganske rimelig pris. 

Du kan finne lookbooken ved å trykke HER .

Håper alle har en super kveld videre 🙂

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious 🙂

 

Ny pakke: Lookfantastic

Hei folkens! 

Fikk en pakke i posten jeg har gledet meg sykt til å få fra Lookfantastic.com. Leveransen tar som vanlig 1-2 uker og det er leeeenge å vente når man viiirkeelig venter på noe! Men de leverer jo ifra England så er forståelig. De har også gratis frakt noe som er veldig bra! Nå er pakken her ihvertfall og gleder meg sykt til å teste ut ny sminke. 

Har sett lenge etter en liquid Illuminator og en ny primer som skal gi fuktighet (noe som er viktig for meg spesielt nå i sommer). Concealeren også har jeg hørt mye bra om så er spent på å prøvde den. Bruker som vanlig den andre HD concealeren fra Nyx som jeg er super fornøyd med men ville bare prøve noe nytt. Jeg skal komme tilbake når jeg har testet produktene litt og si hva jeg syntes. Hvis du har noen spørsmål står kontakt info nederst i innlegget.

Håper ellers alle har en flott dag i det fine været 🙂

Produktene:

  • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer i fargen Vanilla ( de har sykt mange shades så er ett stort plus). 
    Pris: 98 kr. Du finner den HER.
  • NYX Professional Makeup Born To Glow! Liquid Illuminator i fargen Gleam. De har 2 forskjellige shades Gleam og Sunbeam.
    Pris: 92 kr. Du finner den HER.
  • NYX Professional Makeup Hydra Touch Primer. 
    Pris: 126. Du finner den HER.

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious 🙂

 

Update & outfit 21.07

Hei Hei 🙂

Hvordan har din helg vært? Jeg selv har egentlig ikke gjort noe særlig denne helgen. Jeg har for det meste bare vært inne jobbet mye med noen oppdrag som jeg skal fortelle om mer senere. Så har jeg klart å rydde rommet litt også. Nå skal jeg lage litt mat til min far, min kjære og selvfølgelig meg selv. Blir bare noe skikkelig søndags mat idag som er pizza, mais og salat. Så skal vi også se en film, blir kos! 

Jeg håper alle har en flott helg 🙂

Outfit:
Topp: Missguided
Bukse: Pull & Bear
Veske: Glitter
Sko: Ivyrevel

Meg og lillesøster <3

Det her er det eneste jeg kom meg ut av huset for på fredag.. I needed som cake! 
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
Twitter: Isalicious

Klem; Isalicious 🙂

 

 

Familie besøk fra La Reunion

Hei 🙂

I går så fikk vi litt besøk fra familien fra La Reunion, øya jeg er halvt ifra. Jeg har ikke sett noen av familien derifra på 15 år!! Helt sykt! Var så utrolig koselig. De hadde med seg en del gaver og var super hyggelige. Men tiden gikk altfor fort når de var her 🙁 Nå blir det vel vi som må reise dit neste gang (håper jeg ihvertfall). Er så super fint der. Om dere ikke vet hvor La Reunion ligger så er det en øy i Afrika, super nydelig og eksotisk. Søk det opp på google. Er sykt stolt jeg stammer derifra. 

Ellers tidligere på dagen før familien kom var jeg en tur i Oslo å handlet inn noen små ting og smakte på sykeste diggeste milkshaken ever! Du kan se under.

Håper alle får en fin kveld videre 🙂

Familien, savner de allerede <3
Super gode kaker de hadde med
Så hadde vi en tapas middag med norske retter
Syntes dette bildet var så kult! Det var jo sykt fint vær først med solnedgangen så ble det lyn og torden noe du kan se på bildet. Du kan se skikkelig skille.
Var en tur på Mathallen  i Oslo for å handle inn merguez pølser som er så å si helt umulig å få tak i noen sted utenom her!
Beste milkshaken jeg har smakt fra BurgerKing. Tok med smaken Oreo! Helt sinnsykt! Aldri vært noe fan av BurgerKing men de skal få se mer til meg fremover for å si det sånn!

Kontakt:
Instagram: Isalicious1
Snapchat: Isalicio91
Facebook: Isalicious1

Klem; Isalicious

 

Franske Nasjonaldagen 14.07

Hei Hei 🙂

Jeg håper alle har hatt en fin helg. I dag er det jo franske nasjonaldagen og er første gang jeg ikke har feiret. Så føltes litt rart. Pleier jo å dra til den franske ambassaden å få masse god mat og drikke. Men ble ikke tid til det i dag. Jeg er jo halv fransk om jeg ikke har nevnt det før. Så i dag har jeg istedenfor egentlig bare slappet av og kost meg med familien hjemme. 

Legger ved ett outfit bilde og en anbefaling av ett sted jeg var i Oslo og likte utrolig godt.

Håper alle har en fin kveld videre og god natt 🙂

Helt enkelt og ikke noe sminke
Outfit:
Jumpsuit: Fashionnova
Jeans Jakke: Sally & Circle
Sko: Adidas (limited edition)

Var på Sørenga her om dagen ( vært der en del i det siste) så prøvde jeg ett helt nytt sted som heter Dock Ekspressobar. Altså jeg skulle bare inn å kikke en tur men det luktet så nydelig i cafeen at jeg ble der. Jeg bestilte crepe med nutella og kaffe latte. Det smakte helt nydelig. Smakte skikkelig fransk crepe også. Jeg skal tilbake dit for å si det sånn! Får vann i munnen bare av å tenkte på den crepen, haha! Anbefaler på det sterkeste å sjekke ut det stedet her!

Legger til link til facebook siden dems HER.
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

 

Motivasjon og inspo

Hei hei

Tenkte å bare legge til litt div motivasjon og inspirasjon til den nye uken. Alltids greit med litt ny motivasjon. Håper dere får bruk for noe av det.

Håper alle har hatt en fin dag og sov godt 🙂

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

Nye innkjøp

Hei hei 🙂

Tenkte bare å legge ut ett par nye innkjøp fra jeg var i Oslo for 2 dager siden. Skal se en film med familien nå og kose meg! Det håper jeg dere gjør også.

Ha en super helg folkens !

Min favoritt body mist som jeg har brukt i flere år. Jeg bruker Coconut passion fra Victoria Secret. Vanilla lace lukter også utrolig godt!

Så kjøpte jeg inn fix+ spray fra Mac med coconut lukt. Bruker alltid denne og funker sykt bra!

Kjøpte Pistache krem fra 1830 Olivenlunden. Altså er noe av det beste jeg har smakt, fikk prøve i butikken og ble helt solgt! Den skulle vare i en måned men tok under 1 uke for å si det sånn, haha! Fikk også med en basilikum olje prøve. Første gang jeg har vært i denne butikken og jeg skal tilbake!

Så det siste jeg kjøpte var en Aloe Vera gel fra Life. Bruker den i fjeset nesten hver dag og funker spesielt om man har litt irritert hud. Man kan også bruke den etter man har shavet eller om man er solbrent. Den funker helt utrolig bra og man ser resultater fort fort.
 

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious

 

Update 04.07.2019

Hei hei 🙂

Tenkte siden jeg ikke har blogget så mye i det siste å bare legge ut litt bilder og update fra dagene som har vært. 

Blitt gjort ganske mye de siste dagene eller mye har skjedd. ENDELIG har jeg funnet leilighet og typen har akkurat fått kontrakt med en super bra jobb. Så nå begynner endelig ting å gå etter planen, kjenner lykkerus i hele meg. Ellers har det vært en del studio i det siste og har spist masse god mat. Vært mye ute i det fine været. Man må virkelig nye det imens man kan her i landet.. Fått kjøpt inn en del nye ting også som jeg har tenkt å vise snart.

Ellers så kommer søsteren min ifra Paris i dag, har ikke sett henne på 3 mnd så blir bra! Så nå venter jeg utålmodig og i spenning.

Jeg håper alle får en god natt 🙂

Min favoritt: pekanpai

Taco salat fra Peppes Pizza

Utsikt fra opera huset

Sørenga <3

Restaurant Mirabel Sørenga

Beste pizzaen da fra Mirabel

Kontakt:
Snapchat: Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious1
 

Klem; Isalicious