Hver dag er en helg

Helloen! 
Da er det helg igjen.. Føler det er helg hver dag nesten, haha! Så SYKT fort dagene går i det siste. Føler de siste ukene bare har flydd avgårde. Klarer nesten ikke følge med. Men skal IKKE klage på at jeg føler det er helg hver dag, men vil ikke livet skal gå såå fort if you know what i mean.. Det verste er at jeg gjør jo ikke noe spesielt i det siste som gjør at dagene skal gå noe fortere heller?

Så til noe annet når jeg først snakker om livet.. Jeg føler jeg har vært så opp og ned med å være redd for det her Coronaviruset… Men nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner bli litt skremt, 15 nye smittet i Norge og det var 1 person i går! Jeg trodde liksom Norge skulle være trygt som alltid.. Men nei, ikke denne gangen. Jeg skulle egentlig reise en tur til Paris men dro ikke pga viruset men nå er man jo ikke trygge noen sted. Håper virkelig de som har det blir kurert eller friske og at det stopper å spre seg. 

Nå skal jeg gå å lage taco, kjøpt inn de nye Eldorado taco produktene. Aldri prøvd dem før så blir spennende. Men er veldig glad generelt sett i Eldorado produktene, de er alltid veldig bra og supre priser. Så blir gøy å teste ut taco varene dems. Sinnssykt sulten ogsåå så blir så godt. 

Håper alle får en super duper helg!  

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

30 spørsmål

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
At jeg har fått hud reaksjon igjen. Altså tørre røde flekker. Jeg har veldig sensitiv hud. Utrolig irriterende spesielt når jeg ikke vet hva huden reagerer på (må til hudlege).

2. Hvilke reiser har du planlagt i år? Først Paris så Monaco i sommer tenker jeg. Noe mer vet jeg ikke hittil.

3. Hva er dine yndlings butikker? Vel har mine fleste favoritt butikker i Frankrike men om jeg må si en butikk i Norge.. Hmm blitt glad i VILA faktisk. JO også Zara!! Før ville jeg sagt Bikbok men syntes de fleste butikkene i Norge er dårlige..

4. Favorittplanet? Mars.

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? Mamma.

6. Hva har du som ringelyd? En fransk sang, Pose dans la cite med Malti.

7. Hva har du på deg? En deilig løs svart joggbukse, hettegenser og kosesokker.

8. Setter du deg selv i bås? I så fall er det noe som gjøres ubevisst…

9. Hvilket merke er det på favoritt skoene dine nå? Merket på de jeg er mest begeistret for akkurat nå er Puma de som var i samarbeid med Fenty

10. Hva er best – lyse eller mørke rom? Mørke! En helt ny verden åpnet seg for meg etter at jeg malte soverommet mørkt. Helt fantastisk!

11. Hva synes du om den personen du rappet denne meme-tingen fra? Jeg digger Marie – hun er en skikkelig kul person, og et godt forbilde for dagens unge. Hun har også bidratt i boken min, og det gjør meg så stolt. Marie er rett og slett RÅ!

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i? Hmm det spørs veldig på sengene da. Er de like? Kanskje om jeg er alene setter jeg de sammen?

13. Hva gjorde du rundt midnatt i går? Da hadde jeg “spa” dagen min (dusj, skrubb, maske, fotbad osv)

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? Yes..

15. Hvem er den siste personen du så i dag? Mamma og søster.

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen? Ikke sant og yeeez haha!

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det? Mamma, i går natt. Vi sier det hver kveld og noen ganger på dagen også <3 Veldig viktig det der å fortelle de du er glad i at du setter pris på dem.

18. Hva er den siste hårete tingen du tok på? Hunden min Shanti <3

19. Hvilke rusmidler har du inntatt ila de siste tre ukene? Ingen. Drikker ikke alkohol og ruser meg ikke på noen som helst måter.

20. Favoritt reality serie? Jeg ser ikke på reality tv men ferdig med Breaking Bad og nå serien Better call Saul.

21. Din favorittalder i livet så langt? Hmm.. Vanskelig spørsmål faktisk. Jeg vil vel si jeg trivdes bedre og bedre med meg selv når jeg kom i 20-årene. Syntes egentlig alt blir bedre til eldre jeg blir 🙂

22. Hvem er din verste fiende? Folk som alltid er sure og bare skal lage problemer. Hater det!

23. Hva har du som skjermbilde på din personlige computer? Ikke noe akkurat nå, men sist hadde jeg ett bilde av meg i Monaco.

24. Hva er det første du sa til noen i dag? Skal vi se.. Hmm tror det var hei faktisk.

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly? Veeel en million kr, men hadde vært ganske gøy å prøvd å fly..

26. Liker du noen? Ja, det gjør jeg.

27. Siste sangen du hørte på? En fransk sang JuL – Delicieuse

28. Favoritt mat? Jeg elsker all mat.. Haha.. Men kanskje taco eller en pizza. Men altså må være en GOD pizza, kresen. Skikkelig ordentlig italiensk Pizza med tynn bunn.

29. Hvem kunne du tenke deg å dra til så det sang, midt i ansiktet? Ohh i know! Trump? Haha, nei vet ikke helt tror ikke jeg ville brukt tiden min på å slå noen. 

30. Hva befinner seg nærmest din venstre fot akkurat nå? Stue bordet.

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

25.02.2020

Helluen! 

I dag vil jeg si at jeg har hatt den roligste dagen på lenge, derfor har jeg ikke fått blogget de siste dagene. Men er så SYKT trøtt i dag så tenkte bare komme innom. Tidligere i dag var jeg en tur på Bølgen bad og Aktivitetsenter i Drøbak. Var egentlig bare innom for å sjekke priser og hva man kan gjøre der. Veldig imponert over stedet, det er alt i samme bygning fra svømmehall, trening til cafe. Vi var en tur innom cafeen  der også, veldig koselig der men var ikke så veldig imponert over kaffen de hadde som smakte mer som kakao. Men alt i alt så var det ett veldig bra sted for både voksne og barn.

I  morgen må jeg prøve å få gjort litt mer. Må finne ut hva jeg skal begynne å studere. Tenker å starte å studere igjen men aner virkelig ikke hva. Sliter fortsatt med å finne ut hva jeg skal jobbe med. Men det kommer vel til å bli noe innen skjønnhet eller pleie som massasje,hudpleie, fiksing av vipper og bryn. Uff tror jeg har ombestemt meg sånn 100 ganger igjennom årene. Er ikke lett å finne ut hva man skal drive med resten av livet.. Det er veldig viktig for meg å drive med noe jeg trives med mer viktig enn å tjene masse penger. Det er liksom noe med det å stå opp og glede seg til å dra på jobb. Så det blir vel litt mer fokus i morgen.

Nå skal jeg spise, dusje så tenker jeg å prøve legge meg tidlig. 

Ha en fin kveld videre folkens! 

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

Moody!

Heei!

Kjenner jeg er skikkelig lei av vinter og dårlig vær nå. Ja, jeg vet jeg egentlig ikke burde klage pga denne vinteren har faktisk vært ganske bra og det har vært fin sol de siste dagene. Men jeg bare kjenner jeg trenger sommer og sol skikkelig. Med en gang det kommer regn så blir jeg i skikkelig dårlig humør. Hjelper ikke at jeg sjekket værmeldingen heller og det står det blir dårlig vær en uke fremover.. Humøret mitt går ofte på været ute.. Altså vært skikkelig moody idag og negativ. Blir egentlig gal av meg selv men kommer meg liksom ikke unna meg selv heller, haha! Får bare lyst å legge meg ned i fosterstilling haha.. Hater slike dager og jeg vet det kunne vært verre. Men er lov å klage på sin egen blogg ikke sant? Hjelper å få det ut. Er dere flere som er slik? Blir veldig påvirket av været? Så utrolig dumt det ikke er noe kommentarfelt her enda sånn man kan kommunisere litt lettere, for er jo ikke alltid alle som gidder å ta kontakt på sosiale medier og det forstår jeg.
 

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious
 

Wants fra Nelly

 

Cozy Puffy Sleeve Knit – 259 kr

Double Zip Top – 299 kr

Oversized Cord Shacket – 549 kr

One Side Turtleneck Top – 299 kr

Front Button Top – 249 kr

Lush Shoulder Bag – 227 kr

PCFRYGA SS SHIRT DRESS D2D – 549 kr

VMGWEN LS PU PUFF SHIRT – 399 kr

Zip Front PU Leggings – 349 kr

Print Light Mesh Top – 124 kr 

Cozy Sweat Pants – 299 kr

Wrap Belted Jacket – 849 kr

 

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

 

Valentinsdag

Hellooen 🙂

Jeg må bare legge ut bilder fra Valentins! Jeg hadde en helt fantastisk dag! Min kjære gjorde en helt fantastisk jobb. Jeg trodde faktisk vi ikke skulle gjøre noe så plutselig så sa han at jeg skulle gå å fikse meg, jeg visste ingenting. Så tok han meg med på en indisk restaurant hvor de hadde utrolig god mat. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av maten og tok bare video. Stupid me, glemmer meg alltid. Når desserten kom som også var kjempe god som var samosa med nøtter og sjokolade. Har faktisk aldri smakt samosa som en dessert kun som en rett. Spesielt men godt. Men ihvertfall så kom servitøren med gave fra min kjære samtidig var utrolig søtt. Fineste gaven fra fineste mannen. Så min Valentinsdag var vellykket.

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

Forrige helg

Hei people

Skulle egentlig legge ut de bildene her på mandag.. Ehhm.. Men ting gikk litt tregt for å si det sånn.. Har hatt en del å gjøre så fikk ikke tid. Men legger ut uansett for tok jo ikke bildene for ingenting. Meen bedre sent enn aldri eller hva? 

Var på ett event på byporten hvor man kunne få gratis behandlinger eller billigere behandlinger.

Jeg valgte å ta manikyr på lakkbar. Selve behandlingen tok 15 min vanligvis må man betale 299 kr men denne dagen trengte man kun betale 179 kr og man fikk med negllakken de brukte. Tok en massasje også.

Spiste på Olivia på Østbanehallen, den retten her er så sykt god. Velger så å si alltid pasta al pollo når jeg spiser på Olivia.

Negllakken de brukte når de ga meg manikyr. 

Kjøpte med meg den Donouten her fra BIT. Tror det er den beste sjokolade donuten jeg noensinne har smakt.

Fra morsdagen 🙂

Ratatouille <3
 

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious
 

Bursdag middag

Hei folkens! 

I går var jeg i byen for å feire min venninne sin bursdag. Vi dro på en kjempe fin restaurant; Dinner som har asiatiske retter. Bordet var allerede bestilt, når vi kom inn tok de imot jakkene våres og fulgte oss til ett kjempe fint bord. Jeg har alltid ønsket å dra dit egentlig men aldri fått gjort det pga man må bestille bord for det er alltid helt fult. Jeg ble ikke skuffet!

Eneste jeg ble litt skuffet over var at det var så små porsjoner. Men nå har jeg sykelig stor appetitt i det siste da. Alle de andre ble mette og syntes det var mer enn nok. Var bare meg med den lille magesekken min, haha! Desserten som da var fondant vil jeg si var liten uansett.. MEN altså alt smakte sååå innmari godt, hver og eneste smak var utrolig god! Både maten og desserten var uforglemmelig!! Prisene var veldig gode til å være ett så fint og classy sted. 

Anbefaler dette stedet sterkt og tenker å prøve å få meg en tur tilbake ganske snart.

Hun i midten sin bursdag

Jeg spiste: Kylling Gongbao 
Med sesongens grønnsaker og cashewnøtter

Dessert: Dinner’s Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med mørk sjokolade servert med is og nøtter

Mitt antrekk for dagen

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious
 

Ha en fin kveld videre 🙂

Artist anbefaling!

å Hellu 🙂

Ok, jeg vet ikke om dere har hørt om SAINt JHN. For dere som ikke har det, han burde sjekkes ut! Dere har sikkert hørt remixen av sangen hans Roses, den er ganske stor for tiden (legger til sangen under). Han har vært en av mine favoritt artister ett par år! Akkurat nå har han begynt å bli lagt merke til og lagd sanger med en del store artister som; Lil Baby, Lenny Kravitz, Meek Mill osv. Jeg elsker flowen hans. Stemmen hans og stilen er noe for seg selv. Han har en HELT spesiell vibe! Altså føler man kan høre på sangene hans like mye på fest som når man er hjemme å slapper av. Legger til noen av hans nye favoritt sanger under..

Så etter at jeg hadde lagt ut innlegget at det bare går å legge til 1 videoer utrolig nok(la egentlig ut 6 videoer)??? Så da legger til linker under også..

Remixen av roses:

SAINt JHN Ft. Lenny Kravitz – Borders

SAINt JHN – Flex

SAINt JHN Ft. Lil baby – Trap

SAINt JHN – 94 Bentley

SAINt JHN Ft. Meek Mill – Anything can happen

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious