Hver dag er en helg

Helloen! 
Da er det helg igjen.. Føler det er helg hver dag nesten, haha! Så SYKT fort dagene går i det siste. Føler de siste ukene bare har flydd avgårde. Klarer nesten ikke følge med. Men skal IKKE klage på at jeg føler det er helg hver dag, men vil ikke livet skal gå såå fort if you know what i mean.. Det verste er at jeg gjør jo ikke noe spesielt i det siste som gjør at dagene skal gå noe fortere heller?

Så til noe annet når jeg først snakker om livet.. Jeg føler jeg har vært så opp og ned med å være redd for det her Coronaviruset… Men nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner bli litt skremt, 15 nye smittet i Norge og det var 1 person i går! Jeg trodde liksom Norge skulle være trygt som alltid.. Men nei, ikke denne gangen. Jeg skulle egentlig reise en tur til Paris men dro ikke pga viruset men nå er man jo ikke trygge noen sted. Håper virkelig de som har det blir kurert eller friske og at det stopper å spre seg. 

Nå skal jeg gå å lage taco, kjøpt inn de nye Eldorado taco produktene. Aldri prøvd dem før så blir spennende. Men er veldig glad generelt sett i Eldorado produktene, de er alltid veldig bra og supre priser. Så blir gøy å teste ut taco varene dems. Sinnssykt sulten ogsåå så blir så godt. 

Håper alle får en super duper helg!  

Sosiale medier:
Snapchat:  Isalicio91
Instagram: Isalicious1
Facebook: Isalicious

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg