De siste dagene

ENDELIG! E N D E L I G kom varmen og sola ordentlig! Det har vært så sykt deilig de siste dagene, det å kunne gå ut uten jakke og bare sitte ute så å si heeele dagen føles så godt. Har vært ute på tur, sittet ute på cafe, spist masse is og tilmed grillet to ganger. Kan ikke klage nå.. Det ser ut som vi kanskje får en fin sommer i år? I hope. Man vet jo aldri i dette landet men får bare krysse fingre og tær, haha🤞.. Spesielt nå som man antageligvis ikke kan reise utenlands til sommer.. Men håper virkelig alt blir bra til sommer og man kan reise. Noen andre som hadde planer om å reise denne sommeren?

Har egentlig helt ærlig ikke lyst å være i Norge hele sommer, skulle egentlig reise for ett par måneder siden og pleier egentlig alltid å reise om sommeren, men så lenge det er sol så får man jo bare gjøre det beste ut av det. Grunnen til jeg alltid pleier å reise om sommeren er at været normalsett her i Norge alltid er så opp og ned så liker ikke være her om sommeren. Man kan aldri stole på været her, plutselig sitter man med lette sommerklær å fryser ihjel eller klissvåt av regn.. Liker det stabilt og kunne nyte sommeren 100%! Men hittil ser det lyst ut and i love it!

Skulle egentlig poste dette innlegget i går, en liten update fra min helg men var ute hele dagen, var jo så fint vær! Så da postet jeg det i dag istedenfor. Bedre sent enn aldri som jeg alltid sier😅.

Slik så min fredag ut:


Lørdag:


Søndag:

Skjedde ikke så mye på søndag som man ser, haha. Kun middag, kos og en liten tur. Men søndag er søndag. Skikkelig slækkis dag😅🤷‍♀️!

 

Mandag:

Ha en fin kveld 💕

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg