SUPERPLANTEN ALOE VERA: KAN BRUKES TIL SÅ MYE

Heii ♥

I dag skal jeg skrive om superplanten aloe vera. Aloe vera er en helbredende plante som har blitt brukt helt siden oldtidenes Egypt. Aloe vera har masse vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer, antioksidanter og fiber i seg. Aloe vera inneholder også en type polysakkarider som har en lubrikerende effekt på huden og hjelper til å bekjempe virus, bakterier og soppinfeksjoner.

 

aloevera-aloe-vera-tips-råd-aloeverabrukemåter-aloeverabruksmåter-plante-superplante-isalicious-isalicious1-blogg-blog-blogger-blogging-blogg.no-isalicious.blogg.no

Denne Aloe vera planten finner du HER og er fra Ikea. Du kan også finne en annen HER fra Plantasjen.

 

Måter å bruke Aloe vera på

– Solbrenthet: Aloe Vera har en kjølende effekt som funker utmerket på solbrent hud. Det både lindrer smerter, rødhet og fjerner solbrentheten raskere.

 

– Mørke ringer under øyne: Aloe Vera inneholder mineraler, aminosyrer, vitaminer og antioksidanter. Har du mørke sirkler under øynene så kan dette hjelpe deg om den blandes med noen få andre ingredienser. Det kan gi tilbake elastisiteten, lette hudfarging og pigmentering ved å gi masse fukt. Legger til link her så du kan se hvordan du kan lage div aloe vera gels. 

 

– Reduserer nupper etter barbering: Et tips er å bruke aloe vera gel når du skal barbere deg istedenfor såpe eller barberingsmousse. Det minsker sjansen for irritert hud og nupper. Det funker også supert å brukes etter barbering da Aloe Vera roer ned huden, og minsker irritasjon. Jeg selv bruker aloe vera etter barbering og funker supert!

 

– Hjelpe mot rynker og fine linjer: Aloe vera inneholder 18 forskjellige aminosyrer, vitamin B1, B3, B6 og C som bekjemper frie radikaler som forårsaker rynker. Om du vil redusere rynker og fine linjer naturlig men effektivt så bør du vite at aloe vera kan reversere tegn på aldring med noen få gangers bruk. Cleopatra bruke aloe vera for å få en rynkefri, myk og vakker hud. Hun skal ha massert geleen i ansiktet hver dag.

 

– Behandler akne: Aloe Vera reduserer talgproduksjon, roer irritasjon og regulerer over-aktive talgkjertler. Om du har mye akne, en kvise, eller du kjenner det skal komme en kvise så påfør aloe vera gel. Jeg selv har slitt med akne på rygg før og aloe vera gel har hjulpet meg masse. Det tilmed hjalp til å reduserer arr på ryggen min fra akne.

 

– Reduserer strekkmerker: Aloe vera nærer og gjenopprette huden. Aloe vera har antioksidanter og fuktighetsgivende stoffer som fremmer cellulær regenerasjon og bidrar til å redusere strekkmerker. Du kan lese her om en naturlig behandling som hjelper mot strekkmerker.

 

– Tykkere øyenbryn: Aloe vera inneholder enzymer og fuktighetsgivende stoffer som renser hårsekkene. Om du bruker aloe vera gel ofte på brynene kan det gi deg tykkere bryn og hindre at hårstrå faller ut. Du tar kun en liten mengde aloe vera og maserer det inn på brynene. La det helst virke over natten og skyll det av neste dag. Du vil se resultater etter en god stund med fast bruk.

 

– Raskere neglevekst: Om man bruker håndkremer med aloe vera sies det at neglene vokser raskere.

 

– Raskere hårvekst: Aloe vera kan hjelpe til å holde håret sterkt og sunt. Men også for raskere hårvekst. Klipp av en stilk fra en aloe vera plante, fjern geleen, skjær den i biter og så la den stå over natten i vann. Dagen etter kan du bruke det til å vaske håret. Om du gjør dette flere ganger i uken vil du merke resultater fort.

 

– Hjelper mot flass: Aloe vera balanserer hodebunnen slik at den holder seg renere lenger, forebygger flass og irritert hodebunn. Aloe vera kan brukes for tørr og fet hodebunn. Legger til en super sjampo med aloe vera her fra Yves Rocher.

 

– Luftrensende: Det er ikke alle som vet Aloe vera også gjør underverker for et tørt innendørsklima. Planten hjelper til med å rense luften og gi fuktighet.

 

– Forhindrer hull i tennene: Regelmessig bruk av munnskyll med Aloe vera forebygger faktisk karies. Du kan finne en god munnskyll med Aloe vera her.

 

– Tørre føtter: Aloe vera er veldig effektivt som en naturlig måte å fjerne hard hud på på grunn av sine kraftige fuktighetsgivende egenskaper. Aloe vera  mykgjør huden og fjerner død hud.

 

– Hjelper mot insektbitt: Aloe vera roer ned huden og er super til å bruke til all slags mulige insektbitt. Den hjelper godt mot myggstikk blant annet.

 

– Hjelper mot små brannsår, eksem og andre sår: Aloe vera gel har en meget god virkning på eksem, brannsår og andre sår.

 

Aloe vera produktene jeg selv bruker og anbefaler:

aloevera-aloe-vera-tips-råd-aloeverabrukemåter-aloeverabruksmåter-plante-superplante-isalicious-isalicious1-blogg-blog-blogger-blogging-blogg

     HER  //    HER //     HER 

 

Ha en fin kveld✨💕

Mine sosiale medier
Snapchat: HER
Instagram: HER

snapcode-isalicious-isalicious.blogg_.no-isalicious1-isalicio91-snapchat-instagram-addme

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg