VIL DU HA SUPER MYKE LEPPER? SE HIT

//AFFILIATELINKER

lip-sleeping-mask-bestehåndkrem-favoritter-anbefaler-lipsleepingmask-laneige-favorittleppeprodukt-anbefalerleppeprodukt-produkter-besteprodukter-tipstiltørrelepper-isalicious-isalicious1-lyko-skjønnhet

Vil du ha super myke lepper? Jeg var lenge avhengig av lipsyl for mange år siden. Det gjorde leppene mine veldig vonde, såre, sprukne og tørre da jeg sluttet å bruke det. Det var utrolig plagsomt, men da jeg var i Frankrike på Sephora for mange år tilbake fant jeg et vegansk vidunder produkt som til slutt helet leppene mine helt –  nemlig Laneige lip sleeping mask.

Laneige lip sleeping mask er en sovemaske for leppene som beroliger og gir masse fukt over natten, den reduserer tørrhet og avflakning. Den plumper leppene slik du får babymyke lepper. Den inneholder ekstrakter fra bringebær, jordbær, tranebær og blåbær som er beriket med C-vitaminer og antioksidanter. Så er den jo utrolig fin på også om man vil bruke den som en gloss!

Nå i dag bruker jeg Laneige lip sleeping mask kun før jeg legger meg, trenger ikke bruke leppomade utover dagen. Er så innmari glad jeg kom over denne. Leppene mine er ikke lenger såre, men super hydrerte og babymyke. Leppemasken gjør også leppene mer fyldige da den gir mye fukt. Har jeg en dag hvor leppene er ekstra tørre, så påfører jeg leppemasken litt oftere og det er borte dagen etter. Disse leppemaskene kommer i mange forskjellige smaks variasjoner og jeg har prøvd alle – grapefrukt, bær og vanilje er mine favoritter. Når det er sagt så fungerer alle på lik måte.

Dette produktet har vært en fast favoritt i mange år og kommer nok alltid til å være det! Anbefaler sterkt lip sleeping mask til dere som er avhengig av leppomader eller som rett å slett sliter med tørre lepper. Den er også super god til den tiden her på året når man kan være ekstra tør og trenger mye fuktighet.

lip-sleeping-mask-bestehåndkrem-favoritter-anbefaler-lipsleepingmask-laneige-favorittleppeprodukt-anbefalerleppeprodukt-produkter-besteprodukter-tipstiltørrelepper-isalicious-isalicious1-lyko-skjønnhet

LANEIGE LIP SLEEPING MASK – HER

Den deilige luksuriøse teksturen på leppemasken😍

 

Mine sosiale medier

Snapchat: HER
Instagram: HER

snapcode-isalicious-isalicious.blogg_.no-isalicious1-isalicio91-snapchat-instagram-addme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg